werken bij

Het Citadel College is een school waar docenten en andere medewerkers alle ruimte krijgen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Een plek om te groeien en te schitteren. Want hoe oud je ook bent, leren verleer je nooit.

Word onze collega

Ons aanbod aan onderwijs is gebaseerd op diversiteit. We hebben alle opleidingen in huis: van vmbo basis tot en met vwo+. Van regulier tot gepersonaliseerd leren. Wij bieden deze gepersonaliseerde route aan voor alle niveaus. En daar zijn we trots op!

Door diversiteit te erkennen kunnen we oog hebben voor het individu. Onze docenten geven zoveel mogelijk onderwijs op maat. Zij delen hun lessen in naar verschillende niveaus, waarbij leerlingen kunnen kiezen uit een basis-, hulp- en plusprogramma. Ook maken docenten regelmatig gebruik van verschillende, nieuwe werkvormen. Die werkvormen helpen leerlingen te ontdekken welke manier van leren het beste voor hen werkt. 

Join the team

We zullen goed voor je zorgen. Dit bieden we jou:

👥een energiek, betrokken en vernieuwend team
🎓aandacht om te leren, te groeien en te werken aan jouw carrière
🍹hele gezellige borrels
🚴‍♀️ een plekje in het Citadel on Tour fietsteam
❤️meer dan 1500 kanjers van leerlingen

Kom zelf ervaren hoe dit voelt. We ontmoeten je graag!

Onderdeel van @vocampus

Het Citadel College is onderdeel van @vocampus. Hier krijg je alle ruimte om je professioneel verder te ontwikkelen. Met collega’s in leergemeenschappen werk je bijvoorbeeld begeleid aan concrete opgaven binnen je vak. In de Werkplaats volg je verschillende professionele opleidingen, trainingen en masterclasses die altijd smaken naar meer. Wat dacht je van systeemdenken, netwerken of een leiderschapstraject met als slotakkoord de expeditie naar je innerlijk kompas? De mogelijkheden zijn eindeloos.

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.