Als vmbo-leerling (b/k-k/t) krijg je les in ons pand aan de Dijkstraat. Het gebouw is overzichtelijk opgezet, en biedt duidelijkheid en rust.

Onderwijsmethode

Bij deze opleiding volg je onderwijs via de reguliere weg. Dat wil zeggen dat de docent de regisseur is. Hij of zij begeleidt de leerling aan de hand van een curriculum in de voorbereiding op het centraal eindexamen. Docenten, mentoren en ondersteunend personeel bieden leerlingen de veiligheid, structuur en geborgenheid die nodig is om verder te groeien.

Naast de reguliere route biedt het Citadel College ook voor vmbo b/k/t een alternatief traject waarbij de leerling de regisseur is van zijn eigen leren. We noemen dit Onderweg. Kijk voor meer info bij Onderweg.

Gebouw

Onze leerlingen krijgen les in een duurzaam gebouw. Dit gebouw is voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van klimaatbeheersing en energiebesparing.

Meer info

Bekijk hieronder het filmpje over ons onderwijs of klik op de groene kopjes hierboven om meer te weten te komen over onze leermethoden, lessen, stages en meer.

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.