onderweg

Livestream terugkijken? Klik hier.

Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar onderweg@citadelcollege.nl

Onderweg is een onderwijsroute voor vmbo-b/k/t waarbij gepersonaliseerd leren voorop staat. Bij deze manier van leren is niet de docent maar vooral de leerling de regisseur van zijn of haar unieke leerproces. Onderweg heeft een apart ingerichte vleugel op de locatie Dijkstraat. Bekijk hier ons filmpje. Of lees meer over Onderweg onder de video.

Wat is Onderweg?

Het Citadel College heeft vmbo, …. maar dan anders, en dat heet Onderweg. Bedoeld voor nieuwsgierige leerlingen die het prettig vinden om zelf te bedenken wat en hoe ze willen leren. Die graag op zoek gaan naar antwoorden op eigen vragen

Wil jij graag:

  • weten hoe iets zit of hoe iets werkt?
  • onderzoeken wat jou boeit, samen met je mentor en docent?
  • zelf bepalen hoe en wat je wilt leren?
  • je eigen werktijd op school indelen?
  • ook wel eens buiten de school iets ontdekken?

Ga je naar klas 1 vmbo-basis/kader/theoretisch? Dan is Onderweg misschien iets voor jou!

Het team

Lees meer over onderweg

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.