Vertrek Wouter Middendorp (rector)

Vandaag heb ik mijn vertrek aangekondigd van het Citadel College. Per 1 april 2023 start ik als lid van het College van Bestuur van Delta Scholengroep, een stichting die 25 PO scholen verspreid over de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Oost-Gelre en Berkelland verbindt.

Ik ben blij dat ik deze mooie kans krijg en ben trots op het Citadel College. Elke dag zie ik bevlogen en betrokken collega’s werken in het belang van de ontwikkeling van onze leerlingen. Het enthousiasme, de drive en durf om dingen aan te pakken ga ik missen.

De komende maanden zal ik mijn werkzaamheden op het Citadel College afronden en zorgdragen dat er een goede overdracht plaatsvindt. De procedure voor mijn opvolging zal op korte termijn worden opgestart.

Met vriendelijke groet,

Wouter Middendorp