Update Coronavirus 23 maart (schoolexamens voorlopig gestopt)

Vanavond was er een persconferentie waarbij aangescherpte maatregelen zijn afgekondigd die het niet langer mogelijk maken om op verantwoorde wijze de schoolexamens vorm te geven.

Voor leerlingen in de examenklassen van het Citadel College betekent dit dat de schoolexamens vanaf heden tot en met 6 april niet doorgaan. De leerlingen worden dinsdag 24 maart dus niet op school verwacht. De toetsen die gepland stonden in de komende weken worden op een later moment afgenomen.

 

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.