Update Coronavirus 22 april

Gisterenavond was er weer een landelijke persconferentie. Onze schoolgebouwen blijven in ieder geval nog tot 1 juni gesloten, daarna kunnen we mogelijk weer open als ‘1,5 meter school’. We gaan ons deze week verder buigen over de uitvoering van dit scenario. De heropening van middelbare scholen per 1 juni is nog niet definitief, we zullen de berichtgeving hierover afwachten.

 

 

 

 

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.