Uitwisseling India

Op het Citadel College kiezen we ervoor om leerlingen al tijdens hun middelbare schooltijd in contact te brengen met andere culturen zodat leerlingen hun talenkennis in de praktijk kunnen brengen en aan de lijve kunnen ervaren dat de eigen nationale identiteit niet overal de norm is.

Van dinsdag 26 september tot en met donderdag 5 oktober is een groep leerlingen en medewerkers op uitwisseling naar India. 

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.