1. Home
  2. Over het Citadel College
  3. Groep 7/8
  4. Open dag 19 februari
  5. Open dag Griftdijk 19 februari 2022

Ontdek het Citadel College

Op zaterdag 19 februari ben je welkom op onze open dag. Tijdens deze open dag kun je onze school in het echt bezoeken! Hiervoor is het noodzakelijk om je aan te melden. Daarnaast bieden we ook online mogelijkheden om kennis te maken. Bekijk hieronder het programma en de aanmeldmogelijkheden.

Programma

Rondleiding

Gelukkig is het op onze open dag mogelijk om groep 8-leerlingen in ons gebouw aan de Griftdijk te verwelkomen voor een rondleiding. Je kunt de sfeer proeven in het gebouw en vragen stellen. De rondleiding duurt 45 minuten. Hierna kan er wat gedronken worden. Ook is er de mogelijkheid om je direct aan te melden.

Vanwege de maatregelen mogen ouders helaas niet mee het schoolgebouw in, ouders kunnen buiten wachten onder het genot van een kop koffie of thee.

NB: De rondleidingen tijdens de open dag zijn vergelijkbaar met de andere rondleidingen die in de periode van 14 t/m 24 februari plaatsvinden. Tijdens de rondleiding op de open dag kunnen we net wat meer laten zien in de lokalen, maar zijn de groepen iets groter.

Meld je hier aan voor de rondleiding tijdens de open dag:

Let op: Kom zoveel mogelijk op de fiets.

Online lesjes

Groep 7 en 8 leerlingen konden zich tot en met 11 februari inschrijven voor een online lesje van 30 minuten. Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt voorgaand aan de online les meer informatie van ons toegestuurd.

Stel je vraag
Heb je een vraag? Dan zit ons bel- en mailteam voor je klaar! Bel 024 – 3297740 of stuur je mail naar griftdijk2022@citadelcollege.nl

Inleveren aanmeldformulier

Je bent van harte welkom je aanmeldformulier in te komen leveren. Het aanmeldformulier en meer informatie vind je hier.

Alles voor groep 7 en 8!

Kijk hier:

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Menu