over het citadel college

Het Citadel College bestaat sinds 2007 en is dus een jonge, moderne school. Ooit begonnen we klein, maar intussen zijn we een scholengemeenschap met zo’n 1400 leerlingen op twee locaties. Nog steeds zijn we de school waar iedereen elkaar kent. Met dank aan een sterk mentoraat en onze bewuste keuze om leerlingen in al hun facetten te zien en te kennen.

Eigenaarschap

Het Citadel College is een school met oog voor de verschillende talenten en leerbehoeften van haar leerlingen. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht, ons onderwijs uitdagend en vernieuwend. Op onze school krijgen niet alleen leerlingen alle ruimte om zich te ontwikkelen, ook onze docenten geven we de kansen en middelen om verder te groeien en eigenaar te zijn van hun leerproces.

Je leert, je groeit, je schittert

We bereiden leerlingen optimaal voor op hun diploma en de periode erna, waarin ondernemingszin en een onderzoekende houding nodig zijn om mee te groeien met onze snel veranderende wereld.

Leerlingen die het Citadel College met een diploma verlaten, hebben geleerd en zijn gegroeid: ze hebben zelfkennis en sociale vaardigheden, kunnen keuzes maken, zijn kritisch en weten waar hun krachten en drijfveren liggen.

Meer weten

Meer weten over onze school en ons onderwijs? Kijk dan bij:

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.