open dag algemene informatie talentuur

Je leert, je groeit, je schittert staat in het logo van onze school. Dat is niet voor niks. Wij vinden het belangrijk dat je kunt laten zien waar je goed in bent.  Bij ons op school gebruiken we daar bijvoorbeeld de talenturen voor. Tijdens deze uren ontdek wat je leuk vindt en waar je talenten liggen. Je volgt in het eerste jaar 3 verschillende talenturen. En in het tweede jaar weer 3 andere. Je bent steeds een periode van 12 weken een blokuur (twee uur achter elkaar) bezig met een talentuur.
Deze talenturen zijn praktisch ingericht. Dus je bent aan het doen. Dit vinden we belangrijk binnen onze school. De talenturen kunnen je helpen keuzes te maken voor het programma in de bovenbouw. Het komende jaar willen we een aantal talenturen aanpassen. We denken bijvoorbeeld aan het starten van een talentuur Virtual Reality.

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.