1. Home
  2. Op het Citadel College
  3. Praktische zaken
  4. Schoolregels

schoolregels

Als je bijna dagelijks met elkaar omgaat, is het belangrijk om respect te hebben voor elkaar, elkaars spullen en elkaars gedrag. Hierover hebben we afspraken gemaakt. Dat maakt de onderlinge omgang gemakkelijker en zorgt voor een prettigere sfeer.

Op het Citadel College werken we met huis- en leefregels over onderwerpen zoals verlof, absentie, roken en scootergebruik. Ook hebben we samen met de andere scholen van de Alliantie Voortgezet Onderwijs speciale regels opgesteld over de omgang met digitale middelen.

De regels en afspraken gelden voor iedereen, met hier en daar een nuanceverschil tussen onze locaties aan de Dijkstraat en de Griftdijk.

Regels En Afspraken Citadel College Griftdijk
Regels En Afspraken Citadel College Dijkstraat

Klachten
Waar gewerkt wordt gaat soms iets mis. In dat geval proberen we in eerste instantie in goed overleg een oplossing te vinden. De volledige informatie over de afhandeling van klachten vindt u in de Klachtenregeling Citadel College (Alliantie VO)

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Menu