begeleiding

Wij willen graag dat je je talenten ontwikkelt op onze school en lekker in je vel zit. Daarom is het fijn dat je met iemand kan praten over persoonlijke en praktische zaken: je mentor. In de eerste en tweede klas heb je geregeld een individueel mentorgesprek over hoe het met je gaat, je opleiding na het Citadel of over wat je later wil worden. Ook zijn er speciale mentoruren waar thema’s aan bod komen, zoals vriendschap of problemen oplossen.

Mentor

Jouw mentor speelt een belangrijke rol in je begeleiding. Bekijk het filmpje.

Zorg

Voor meer professionele begeleiding is er het ondersteuningsteam dat onder leiding staat van de zorgcoördinator. In het ondersteuningsteam zitten ook een orthopedagoog, remedial teacher, schoolmaatschappelijk werker, (school)arts en verpleegkundige. Het ondersteuningsteam organiseert in het eerste leerjaar twee screeningsmomenten. Eén om te bepalen of je misschien dyslexie of dyscalculie hebt. En één om te kijken of je je fijn voelt op school.

We begeleiden je ook via het geven van hulp op maat-lessen. Je mag hier zelf om bijles vragen, maar we kunnen ook aangeven dat we je graag hulp op maat willen geven in een of meerdere vakken. Met vragen over je profiel-, studie- of beroepskeuze kun je terecht bij je decaan.

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.