meedoen aan onderweg

Interesse?
Praat erover met je ouders en je mentor! Onderweg is voor leerlingen van klas 1, 2 of 3 van vmbo BK, KT, B of K. Het gaat van start na de herfstvakantie.

Is Onderweg iets voor jou? Meld je dan aan vóór 28 september. Dat kan via het Inschrijfformulier Onderweg. Daarop geef je aan dat je interesse hebt in deelname aan Onderweg. Je kunt het formulier hier downloaden of vraag er een in lokaal 106. Dat formulier vul je in, onderteken je en lever je in bij de receptie of lokaal 106. Je kunt ook een foto maken van het formulier en sturen naar onderweg@citadelcollege.nl.

Daarna word je uitgenodigd voor een intakegesprek met een docent van Onderweg. Daarin gaan we het hebben over waarom wil je graag deel wilt nemen aan Onderweg? Gaan we na of je verwachtingen een beetje kloppen. En of Onderweg wel bij je past. Voor 10 oktober wordt door het Onderwegteam (de docenten van Onderweg) een beslissing genomen.

Als je meedoet vanaf de herfstvakantie, blijf je in ieder geval tot de zomervakantie bij Onderweg. Mocht je van richting willen veranderen (tussen het gewone VMBO en Onderweg en andersom) kan dat aan het einde van het schooljaar.

Heb je nog vragen? Stel ze via onderweg@citadelcollege.nl. Of loop eens binnen in lokaal 106.

Lees meer over Onderweg: