1. Home
  2. missie en visie

onze missie

Het Citadel College is een school waar leerlingen tot leren, groeien en schitteren willen komen en waar leerlingen kiezen voor onderwijs dat bij hun kwaliteiten en ambities past. Wij zijn ervan overtuigd dat we leerlingen moeten leren leiding te nemen in hun leven, zodat ze eigen keuzes kunnen maken. Wij helpen hen daarbij vanuit ons motto: (persoonlijk) leren, groeien, schitteren.

kwalificeren en socialiseren

Op het gebied van groei en ontwikkeling richten we ons zo goed en veel mogelijk op het kwalificeren en socialiseren van onze leerlingen. Zij behalen een diploma dat aansluit bij hun kwaliteiten. Met het verwerven van 21st century skills leggen ze bovendien een belangrijke basis voor succes in het vervolgonderwijs en onze snel veranderende samenleving.

onze visie

Leerlingen hebben naast hun talenten, interesses en manier van werken een eigen leerstijl. In onze lessen sluiten we zoveel mogelijk aan op deze verschillen om de beste resultaten te halen. Ook spelen we in op het verschil in niveau tussen leerlingen.

Meer informatie over waar het Citadel College voor gaat en staat, is te vinden in ons schoolplan.

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.