In 2009 is Ralf tijdens dankzij zijn stage verliefd geworden op het Citadel College. Vandaar dat hij twee jaar later terugkeerde om er te komen werken. De kleinschaligheid, persoonlijke aanpak en de passie waarmee er gewerkt werd om leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden maakt het Citadel College bijzonder. De oude slogan ‘de school die je kent’  zit dan ook in het DNA van de school verweven.
De middelbare schooltijd is een tijd die de meeste mensen zich lang herinneren. Je maakt nieuwe vrienden, misschien wel voor het leven. Je leert ontzettend veel nieuwe dingen en leert jezelf goed kennen. Ralf vind het van belang dat leerlingen goed in hun vel zitten en dat ze goed tot hun recht komen. Hij gunt leerlingen een fijne schooltijd om aan terug te denken, en daarnaast te worden wie ze zijn! Naast werken vindt Ralf het erg leuk om op zijn racefiets de bergen in te gaan en trekt hij graag zijn trailschoenen aan om hard te lopen in de bossen.

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.