Lumen spreekuur

Ben je nieuwsgierig naar Lumen en heb je nog vragen? Ben je benieuwd hoe de Lumenleerlingen Lumen ervaren en hoe zij leren? Vraag dan een spreekuur via Teams aan met een leerling. Mail je naam en je basisschool naar coach Lisanne van de Vinne via l.vandevinne@citadelcollege.nl en dan word je in contact gebracht met een leerling voor het maken van een afspraak voor een online spreekuur.

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.