1. Home
  2. Keuzevak Fotografie

Keuzevak Fotografie

Bij fotografie leer je op een creatieve manier kijken naar de wereld om je heen.
Je leert hoe een camera werkt en hoe je fantastische foto’s kunt maken. Je leert hoe je beeldende aspecten kunt gebruiken en hoe je jouw foto’s kunt bewerken. De gemaakte kunstwerken worden tentoongesteld op onze expositie. Zo kun je jouw talent aan iedereen laten zien!

Eigenaarschap

Het Citadel College is een school met oog voor de verschillende talenten en leerbehoeften van haar leerlingen. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht, ons onderwijs uitdagend en vernieuwend. Op onze school krijgen niet alleen leerlingen alle ruimte om zich te ontwikkelen, ook onze docenten geven we de kansen en middelen om verder te groeien en eigenaar te zijn van hun leerproces.

Je leert, je groeit, je schittert

We bereiden leerlingen optimaal voor op hun diploma en de periode erna, waarin ondernemingszin en een onderzoekende houding nodig zijn om mee te groeien met onze snel veranderende wereld.

Leerlingen die het Citadel College met een diploma verlaten, hebben geleerd en zijn gegroeid: ze hebben zelfkennis en sociale vaardigheden, kunnen keuzes maken, zijn kritisch en weten waar hun krachten en drijfveren liggen.

Meer weten

Meer weten over onze school en ons onderwijs? Kijk dan bij:

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.