Girlsday, de dag van Amber

Mijn naam is Amber. Vorige week woensdag heb ook ik meegedaan aan de Boys- en Girls Day. Deze dag ben ik met de meiden uit mijn klas naar het Technovium in Nijmegen geweest. We waren op bezoek bij de schildervakopleiding.
Bij binnenkomst kregen we wat te eten (een roze koek) en iets te drinken (limonade). Daarna gingen we aan de slag met een leeg verfblik (daar kwam uiteindelijk onze naam op te staan) en die mocht je zelf bespuiten met graffiti! Het blik moest je daarna laten drogen en toen kregen we nog een tweede opdracht…

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.