Examenuitslagen vmbo basis en kader eerste tijdvak

Vandaag, woensdag 15 juni, zijn de resultaten bekend geworden van onze examenleerlingen van de Dijkstraat, regulier en Onderweg. We zijn trots op onze leerlingen en de behaalde resultaten.

Vorige week was er ook al een leerling van vmbo kader geslaagd. Deze leerling deed schriftelijk examen en kreeg dus als enige een week eerder al zijn uitslag. Twee leerlingen uit vmbo kader sluiten hun tijd op het Citadel College af met een cum laude cijferlijst. Wauw!

Aantal kandidaten Afgewezen Geslaagden 1e tijdvak %
Vmbo-k 79 5 74 94
Vmbo-b 20 1 19 95
Totaal 99 6 93 95

Een aantal leerlingen gaan de komende weken nog aan de slag. We wensen deze leerlingen veel succes met het tweede tijdvak.

 

Loting

Tijdens de inschrijfweek van 25 – 31 maart hebben zich veel nieuwe leerlingen op onze school aangemeld, daar zijn we heel dankbaar voor!

Op de Griftdijk wordt er niet geloot. Er is ruimte voor alle leerlingen die zich als eerste keuze hebben aangemeld voor deze locatie. Mocht je geen gebruik willen maken van de plaatsing, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kan telefonisch (024 – 329 77 40) of per e-mail.

Op de Dijkstraat is er helaas wel geloot. De ouder(s)/verzorger(s) van de uitgelote leerlingen zijn op donderdagochtend 4 april 2024 benaderd. Wij hopen dat al deze leerlingen spoedig een passende nieuwe school kunnen vinden.